Particulier

Je interieur laat zien wie je bent, wat je belangrijk vindt en hoe je woongedrag is. Van ruime leefkeuken tot passen-en-meten, Van Oorschot Interieurs maakt exclusieve keukens die voldoen aan jouw wensen. Ik zoek oplossingen voor keukenproblemen, integreren apparatuur, verlichting en binnenwerk. Elke beschikbare centimeter wordt benut, zodat geen ruimte verloren gaat. Maatwerk noemen we dat! Indien gewenst werk ik jouw idee en onze adviezen uit in een 3D visualisatie waar ontwerp al wat dichter bij werkelijkheid komt!

Van Oorschot Interieurs werkt met kwaliteitsmaterialen, maar levert ook aanrechtbladen, apparatuur, verlichting en zorgt voor alle beits- en lakwerken. In mijn machinepark wordt gewerkt met de modernste apparatuur en technieken.

Ook voor kasten op maat ben je bij Van Oorschot Interieurs aan het juiste adres. De mogelijkheden in kastinrichting zijn eindeloos. Garderobeliften, lades, legplanken en een hanggedeelte zijn maar slechts enkele voorbeelden. Om nog maar niet te spreken over het type deur, bijvoorbeeld een schuif- of draaideur. Ook hier gaan we voor optimaal gebruik van uw ruimte. Een zolder met schuine wanden, een nis of ruimte met veel ramen of deuren vraagt om een maatwerk interieuroplossing om zoveel mogelijk opbergruimte te creëren. Van Oorschot Interieurs komt altijd met een passende oplossing. Het oog wil ook wat natuurlijk, kom daarom gerust met voorbeelden en ideeën, waarna we samen de materialen en mogelijkheden bekijken.

Thuis- en flexwerken is tegenwoordig aan de orde van de dag. Dit kan natuurlijk aan uw keukentafel, maar van Oorschot Interieurs kan ook een thuiskantoor realiseren. Of je nu veel of weinig ruimte hebt, voor elk probleem is een oplossing te vinden. Met creatief en oplossingsgericht denken komen we heel ver en laat daarna de uitvoering maar gerust aan mij over!